Najaar-/wintersuggesties
Hertenstoof kroket en bitterbal (seizoen)
Hertenstoof is een klassiek gerecht bereid met mals hertenvlees dat langzaam gestoofd is in een krachtige hertenfond.
Een stoofpotje in een krokant jasje, verkrijgbaar als kroket en als bitterbal.
Verkrijgbaar vanaf eind september 2024 t/m einde seizoen.
Hertenstoof kroket:
Gewicht:
- 65-70 gram
Hertenstoof bitterbal
Gewicht:
- 25 gram
Champignon-truffel kroket en bitterbal
Alle mooie en aardse smaken die je aan de herfst doen denken, verwerken we in de champignon-truffel kroket en bitterbal. We maken bouillon van verschillende verse champignons. Daarnaast voegen we peterselie toe én een vleugje truffel.
Champignon-truffel kroket
Gewicht:
- 65-70 gram
Champignon-truffel bitterbal
Gewicht:
- 25 gram
Verkrijgbaar vanaf eind september 2024.
Aardappelkroket
Het is een smeuïge aardappelpuree met fijne kruiding, met als korst een extra fijn paneermeel. Een heerlijke kroket die krokant is van buut'n en zocht van bin'n.
Gewicht:
- 30 gram
Verkrijgbaar vanaf eind september 2024.
Risotto funghi-truffel
Vegetarische tapaskroket, risotto funghi-truffel gemaakt op basis van een bouillon van eekhoorntjesbrood, Arborio rijst, 4 verschillende champignons én een vleugje van truffel.
Gewicht:
- 30 gram